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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
26/04/2017 |
Tipo de producción científica : |
Actividades de Difusión |
Autor : |
ALZUGARAY, R.; BAO, L.; CASCO, M.; CASTRO, M.; CUITIÑO, M.J.; GONZÁLEZ, S.N.; PLA, M.; REBUFFO, M.; RIBEIRO, A.; ZARZA, R. |
Afiliación : |
MARIA DEL ROSARIO ALZUGARAY DUHALDE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; LETICIA BAO, UdelaR (Universidad de la República), FAGRO ( Facultad de Agronomía), Uruguay.; MARIA NOELIA CASCO MILA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARINA CASTRO DERENYI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARIA JOSE CUITIÑO DE VEGA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; SILVANA NOEMI GONZALEZ PARODI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARCELO PLA TEJERA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MONICA IRENE REBUFFO GFELLER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ADELA RIBEIRO, UdelaR (Universidad de la República)/ Facultad de Agronomía-EEMAC, Paysandú, Uruguay.; RODRIGO TABARE ZARZA FUENTES, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Estrategias recomendadas para mejorar la implantación de leguminosas forrajeras. |
Fecha de publicación : |
2013 |
Fuente / Imprenta : |
In:REUNIÓN TÉCNICA (2013, LA ESTANZUELA, COLONIA, UY): el éxito productivo de una pastura con leguminosas perennes comienza en su implantación.La Estanzuela, Colonia: INIA, 2013. |
Páginas : |
p. 43-44. |
Serie : |
(Serie Actividades de Difusión ; 711). |
ISSN : |
1688-9258 |
Idioma : |
Español |
Thesagro : |
LEGUMINOSAS FORRAJERAS; PLANTAS FORRAJERAS. |
Asunto categoría : |
-- |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/6740/1/ad-711.p.43-44-ALZUGARAY.pdf
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Marc : |
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Registro original : |
INIA La Estanzuela (LE) |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
17/08/2023 |
Actualizado : |
17/08/2023 |
Tipo de producción científica : |
Artículos en Revistas Indexadas Internacionales |
Circulación / Nivel : |
Internacional - -- |
Autor : |
MONTOSSI, F.; LUZARDO, S.; DE BARBIERI, I.; BLUMETTO, O.; CIGANDA, V.; DEL CAMPO, M.; JAURENA, M.; DEVINCENZI, T.; CARRASCO-LETELIER, L.; BRITO, G.; CIAPPESONI, G.; BANCHERO, G. |
Afiliación : |
FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; SANTIAGO FELIPE LUZARDO VILLAR, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; LUIS IGNACIO DE BARBIERI ETCHEBERRY, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; OSCAR RICARDO BLUMETTO VELAZCO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; VERONICA SOLANGE CIGANDA BRASCA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARCIA DEL CAMPO GIGENA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARTIN ALEJANDRO JAURENA BARRIOS, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; THAIS DEVINCENZI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; LEONIDAS CARRASCO-LETELIER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; CARLOS GABRIEL CIAPPESONI SCARONE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GEORGGET ELIZABETH BANCHERO HUNZIKER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
O81. Livestock ruminant production systems and value chains contributing towards a more sustainable world: opportunities and challenges. [conference abstract]. |
Fecha de publicación : |
2023 |
Fuente / Imprenta : |
Animal - science proceedings, July 2023, Volume 14, Issue 4, Pages 595-596. https://doi.org/10.1016/j.anscip.2023.04.082 -- OPEN ACCESS. |
ISSN : |
2772-283X |
DOI : |
10.1016/j.anscip.2023.04.082 |
Idioma : |
Inglés |
Notas : |
Article history: Available online 4 August 2023, Version of Record 4 August 2023. -- Corresponding author: F. Montossi. fmontossi@inia.org.uy -- Part of special issue: 11th International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH 2023). 4-8 June 2023, Florianópolis, Brazil. (https://www.sciencedirect.com/journal/animal-science-proceedings/vol/14/issue/4 ) -- |
Contenido : |
The anti-meat consumption trend is installed globally, where different organized and influencer collectives propose a transformation of agri-food systems and a diet practically free of red meat. The narrative is mainly based on the negative effects of meat consumption on human health, the environment, and cruelty to animals. However, evidence based on scientific information is counteracting these visions. At least 500 million people around the world are totally dependent on livestock for their livelihood and food security. Livestock ownership is also the most common form of private asset ownership in the world and forms the basis of rural community financial capital. |
Palabras claves : |
Consumers; Ecosystems; Livestock; Producers; Science. |
Asunto categoría : |
L01 Ganadería |
URL : |
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772283X23008580/pdf
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Marc : |
LEADER 02121nam a2200337 a 4500 001 1064295 005 2023-08-17 008 2023 bl uuuu u01u1 u #d 022 $a2772-283X 024 7 $a10.1016/j.anscip.2023.04.082$2DOI 100 1 $aMONTOSSI, F. 245 $aO81. Livestock ruminant production systems and value chains contributing towards a more sustainable world$bopportunities and challenges. [conference abstract].$h[electronic resource] 260 $aAnimal - science proceedings, July 2023, Volume 14, Issue 4, Pages 595-596. https://doi.org/10.1016/j.anscip.2023.04.082 -- OPEN ACCESS.$c2023 500 $aArticle history: Available online 4 August 2023, Version of Record 4 August 2023. -- Corresponding author: F. Montossi. fmontossi@inia.org.uy -- Part of special issue: 11th International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH 2023). 4-8 June 2023, Florianópolis, Brazil. (https://www.sciencedirect.com/journal/animal-science-proceedings/vol/14/issue/4 ) -- 520 $aThe anti-meat consumption trend is installed globally, where different organized and influencer collectives propose a transformation of agri-food systems and a diet practically free of red meat. The narrative is mainly based on the negative effects of meat consumption on human health, the environment, and cruelty to animals. However, evidence based on scientific information is counteracting these visions. At least 500 million people around the world are totally dependent on livestock for their livelihood and food security. Livestock ownership is also the most common form of private asset ownership in the world and forms the basis of rural community financial capital. 653 $aConsumers 653 $aEcosystems 653 $aLivestock 653 $aProducers 653 $aScience 700 1 $aLUZARDO, S. 700 1 $aDE BARBIERI, I. 700 1 $aBLUMETTO, O. 700 1 $aCIGANDA, V. 700 1 $aDEL CAMPO, M. 700 1 $aJAURENA, M. 700 1 $aDEVINCENZI, T. 700 1 $aCARRASCO-LETELIER, L. 700 1 $aBRITO, G. 700 1 $aCIAPPESONI, G. 700 1 $aBANCHERO, G.
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